Røros VGS > Fagtilbud > Design og håndverk

Design og håndverk

Du som velger design og håndverk bør ha kreative evner og anlegg, og du bør like å arbeide med hendene. Du bør også være nøyaktig, ha estetisk sans, og du bør kunne arbeide selvstendig og i team.
Utdanningsprogrammet har stor faglig bredde med rike tradisjoner - håndverksmessig, materialmessig og kulturhistorisk, og gir arbeidsmuligheter i en rekke design og håndverksyrker.

Opplæringen
Bergstaden Røros har mange bedrifter innen design og håndverk, og ved Røros videregående skole har vi gitt opplæring innenfor kunsthåndverksfag i en årrekke.
Skolen har maskiner og utstyr som gir muligheter for utvikling av ulike håndverksprodukter.

Samarbeid med næringslivet
Det er aktuelt at elevene får deler av sin opplæring i næringslivet både i programfaget
(17 t /u ) og i prosjekt til fordypning ( 6 t /u).

Veien videre.
For mer informasjon om utdanningsløpet og sluttkompetanser innenfor Design og håndverk gå inn på lenken : www.vilbli.no

Du er velkommen som elev ved Røros videregående skole.

Oddrun Skogåstrø, avdelingsleder, 72 81 39 18  E:mail:

Eller skolens rådgiver:
Ståle Lund, 72 81 32 29, E.mail: